László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok, tippek és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Legyél kiváló és látszódj is annak!

Legyél kiváló és látszódj is annak!

„Légy önazonos és következetes! Tűnj ki és különböztesd meg magad!” Fontos tanácsok, amelyek gyakran elhangzanak, de van itt még néhány, amit ritkábban hallunk pedig legalább ennyire fontosak. Nézzük, melyek ezek!

3 tipp a hatékonyabb kommunikációért

3 tipp a hatékonyabb kommunikációért

Gondot okoz a saját hangod megtalálása? Nem tudod, hogy milyen információkat ossz meg magadról a bemutatkozásodban vagy a honlapodon? Lenne még mit javítani a kommunikációdon? Akkor itt az ideje, hogy alkalmazd ezeket a jól kipróbált gyakorlatokat!

Hogyan állj ki magadért?

Hogyan állj ki magadért?

Állj ki magadért! Mondani könnyű, de megvalósítani gyakran rizikós. A kérdés tehát az, hogy mit tehetünk a kockázatok csökkentéséért? 

Történetek a gardróbból

Történetek a gardróbból

Miért ragaszkodunk egyes ruhadarabjainkhoz, másokhoz pedig miért nem? Mi teszi a ragaszkodás tárgyát különlegessé? Mit mesélnek rólunk kedvenc ruhadarabjaink? És mi köze ennek a személyes márkád építéséhez?

5 lecke Helen Mirrentől

5 lecke Helen Mirrentől

Szakmai elismeréseit lehetetlen felsorolni, emelett jár neki a Dame megszólítás, ízig-vérig színésznő és igazi  ikon. Akire mindez igaz az nem más, mint a csodálatos Helen Mirren.

Ismerkedj okosan!

Ismerkedj okosan!

Szeresd meg a fecsegést! – hangzik a networking guruk tanácsa. Nem rossz ötlet, de van ennél jobb módszer a kapcsolataink építésére és elmélyítésére. Nézzük mit mond erről a tudomány!

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása