Klassz személyes honlapok

Az okos ember más kárán tanul - szokták mondani. De még inkább a jó példákból - teszem hozzá én. Ennek szellemében mutatok is néhány tanulmányozásra érdemes személyes honlapot.

szemelyes_marka.png

Kihagyhatatlan lépés a jó példák felkutatása, amikor az online otthonod vagyis a honlapod kialakításáról vagy frissítéséről gondolkozol. Éppen ezért már-már mániásan gyűjtöm az ötletes megoldásokat. Most mutatok néhány friss darabot a gyűjteményemből. Szemlélődés közben azt azért ne feledd el: inspirálódni ér, de másolni soha.

szemelyes_honlap_4.png

Miroh Ristov

Egy kis csavar - pláne kettő - még a legunalmasabb oldalt is feldobja. Ha nem az írás az erősséged, akkor a bemutatkozó szöveged helyett ábrákat is használhatsz. Ez akár a nyitóoldalad is lehet, mint ahogy Miroh Ristov honlapján.

szemelyes_honlap_3.png

Adam Hartwig

Meglepő színek és animált feliratok, mégsem túl sok és mégsem harsány. Valószínűsítem, hogy Adam Hartwig nagyszerű arányérzékkel rendelkezik. A tipikus esete annak amikor jobb valamit megmutatni, mint leírni.

szemelyes_honlap_5.png

Ximena Vengoechea

A kevesebb, gyakran több. Ximena oldala egyszerű, letisztult, de mégis megvan benne az a kis plussz, amitől egyéni és mással nem összetéveszthető.

szemelyes_honlap_6.png

Ian Enders

Ha jelenleg úgy kell összebogarászni a legfontosabb információkat és úgy gondolod, hogy jó lenne egy 'digitális névjegy', akkor Ian Enders megoldását érdemes szemügyre venned. A honlapja ugyanis egyetlen oldalból áll.

output_ss0xmi.gif

Martin Ringlein

Ringlein elrugaszkodott a megszokott megoldásoktól. És milyen jól tette! A jobb alsó sarokban található kis nyilakkal lehet navigálni az oldalán. A jobbra és a balra nyilakkal időrendben haladhatsz, a lefele és felfele nyilakra kattintva pedig szabályozhatod az információ mennyiségét azt, hogy többet vagy kevesebbet szeretnél megtudni róla.

szemelyes_honlap_7.png

Fifty Coffees

A Fifty Coffees oldala látszólag kilóg a sorból. Azonban remek példája annak, hogyan lehet egy blogon keresztül megmutatni mivel foglalkozol és mi különböztet meg a versenytársaidtól.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása