Less be a kulisszák mögé!

Megismerni mások történetét, egy kicsit belesni a kulisszák mögé rendkívül inspiráló. De mi van akkor, ha nincs lehetőség ezt személyesen megtenni? Ez esetben a személyes élményt kiválthatja egy jó dokumentumfilm. De most nem is egyet, hanem rögtön ötöt ajánlok. 

enmarka_4.png

1. Secret of Selfridge

Bár Harry Gordon Selfridge személyes története nem zárult egyértelműen boldog véggel, de az általa alapított áruház máig emléket állít életének. Kalandok és drámák a múlt század elejéről. Ráadásként pedig máig érvényes vállalkozói és márkaépítési leckék a kissé bohém Mr. Selfridgetől. 

2. The September Issue

A szeptemberi kiadás a legfontosabb lapszám a Vogue magazin életében. A munkálatok már hónapokkal a megjelenés előtt megkezdődnek. Ezt a folyamatot követi végig a dokumentfilm. Maximalizmus, perfekcionizmus és üzemszerű működés, apró kulisszatitkokkal. Ezen túl pedig  Anna Wintour - a Vogue legendás főszerkesztőjének - munkamódszerébe is betekintést nyerhetünk.  

3. Iris

Iris Apfel, a kortalan divatikon neve már ismerős lehet számodra a blogról.  A lassan századik születésnapja felé lépegető Iris életébe és persze rendkívüli gyűjteményébe is bepillanthatunk. Divattörténet, kreativitás és egy kétségkívül eredeti asszony gondolatai, aki soha sem félt a megszokottól eltérni. 

4. Bill Cunningham New York

Bill Cunningham az, aki már az Instagram előtt jóval utcai divatfotókat készített. Nem is akárhogy. Egy megszállott és elkötelezett fotós szakmai élete és hitvallása, aki kék köpenyében szenvedélyesen kattintgatott több mint fél évszázadon keresztül.  

5. A Ballerina's Tale

Szeretem ezt a dokumentumfilmet, mert nemcsak Misty Copeland útját mutatja be az American Balett Theatre színpadáig, hanem a nagy elődök életéből is felvillant részleteket. Igaz mese kitartásról, szenvedélyről, elkötelezettségről és persze újrakezdésről. Hiszen Misty karrierjét majdnem kettétörte egy komoly sérülés.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása