Design doktor az Instagramon

Az Instagram nemcsak a kaják, szelfik világa, hanem az énmárkád építésére is kiválóan használható. Itt van rögtön egy remek példa: Stefan Sagmeister virtuális design klinikája. Rövid diagnózisok, gyógymód javaslatok, a rendelésre pedig bárki bejelentkezhet.

instagram_enmarka_5.png

Az énmárkaépítés egyik leghatékonyab módja, ha megosztod a tudásodat, megmutatod a hozzáértésedet. Stefan Sagmeister, a világszerte jó hírnévnek örvendő designer, ennek egy sajátos módját választotta. Instagram profilján design klinikát nyitott. Bárki elküldheti a munkáját, Sagmeister pedig közzéteszi egy rövid kritika kíséretében.

stefen.png

Ez rendkívüli lehetőség a design iránt érdeklődő laikusoknak is, hiszen rengeteget tanulhatnak a tervezés folyamatáról. De a nyilvános 'boncolásra' jelentkezők sem járnak rosszul, mivel Sagmeister 238 ezer követője nem tekinthető elhanyagolható létszámnak, emellett Stefan figyelmét is magukra, pontosabban a munkájukra irányíthatják. És, hogy miért jó ez Sagmeisternek? A legcsekélyebb önfényezés nélkül, mutathatja meg szakmai minőségeit, irányíthatja a figyelmet magára és persze az így szerveződő közösség sem utolsó szempont. 

Sagmeister Instagram profilját itt találod, bejelentkezés a rendelésre a StefanSagmeisterig@gmail.com címen. A galériában pedig néhány példa, hogy mire számíthatsz, ha élsz a lehetőséggel.

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása