Önéletrajzok extrával

Öt különleges önéletrajz, melyek nemcsak a tulajdonosaik szakmai képességeit, hanem markáns személyes tulajdonságait  is igyekszik megmutatni.

oneletrajz.jpg

Pontosan tudom, hogy van aki hideglelést kap a kreatív önéletrajzoktól, a hagyományostól eltérő megoldásoktól. Én kedvelem a különleges megoldásokat, mert mindig lehet belőlük tanulni. Mutatok is néhány olyan önéletrajzot, melyek nemcsak küllemben különlegesek, hanem abban is, hogy középpontban a készítők egy-egy markáns személyes tulajdonsága áll. Olyan tulajdonságok, amiket érdemesebb megmutatni, szemléltetni, mint sem leírni. De nem is szaporítom tovább a szót, inkább mutatom a példákat.

Meglehetősen elégedetlen vagyok - Giuliano Rusciano valószínűsíthetően naponta többször gondolhatja ezt, hiszen bemutatkozó anyagában is hangsúlyozza, hogy bőven lát még teret a fejlődésre és még nem teljesen elégedett a munkái minőségével.

Susannah McGowan iskolai feladatként készítette el pontosabban filmesítette meg önéletrajzát. A központi gondolat: a szerencsét ki kell érdemelni vagy ahogy Thomas Jefferson is megfogalmazta "Hiszek a szerencsében, minél többet teszek érte annál több lesz belőle."

Dennis Fuente pedig az aprólékos, nagy türelmet és precizítást igénylő projekteket kedveli. Ezért maga kivitelezte rezuméjét, csak a legegyszerűbb, alapvető eszközöket használva. 

Az önirónia és a bosszantó helyzetek pozitívvá formálása áll a Dél-afrikai, Natia cv-pakkjának középpontjában. Ugyanis sokszor ejtik nem megfelelően a nevét, teaként. Ezért egy teás szett formájában mutatja be magát.

Lauren Henry két dolgot szeret igazán a designt és a futást. Ez utóbbit annyira, hogy 12 évesen futotta le élete első maratoni távját. Úgy gondolta, hogy az önéletrajza elkészítése remek alkalmat kínál e kettő ötvözésére. Ezért a maratoni futáshoz elengedhetetlen 'energia csomag'-ot készített.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása