Personal branding tanácsadás

Énmárkaépítés azoknak, akiknek fontos, hogy ne csak ismertek, hanem elismertek is legyenek.

Taglalhatnám hosszan, hogy kinek való és kinek nem való  az énmárkaépítés. Csábíthatnálak a 15 perc világhírnév ígéretével, instant-konzerv megoldásokkal vagy éppen azzal, hogy felfedem az énmárkaépítés sikerreceptjének titkát. Jól hangzana, de ezt nem tehetem. Ugyanis a siker mindenkire, minden körülmények között érvényes titkos receptje nem létezik. Az átlagos megoldások elfedik az egyediségedet, és önmagában az ismertséggel, elismertség nélkül nem sokra mész.

Ezért inkább arról írok, hogy a konzultációk során megkeressük a csak rád jellemző egyéni jellegzetességeidet, amelyek valóban megkülönböztetnek másoktól. Utánajárunk, hogy melyek a hozzád legjobban illő eszközök, módszerek és technikák. Majd közösen kialakítjuk a céljaidat leghatékonyabban szolgáló személyes márkastratégiád. Egy olyan stratégiát, mellyel ténylegesen hiteles, tartós és erős énmárkát építhetsz. Sablonok, sémák és tucatmegoldások nélkül. 

És hogy milyen velem dolgozni? Erről beszéljenek helyettem mások:

"Móni nem három másik personal branding könyvből dolgozik, hanem azokból a társadalomtudományi kutatásokból, amikből ezt a három könyvet ihlető könyveket írták. Intelligencia, empátia, stratégikus gondolkodás. Nekem bevált."  Kitzinger Dávid

„It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni”  Indu Arora

"Móni egyfelől az egyik legracionálisabb ember, akit ismerek, a megismerés, tudás, a tények, a struktúra tántoríthatatlan híve. Másfelől viszont a kíváncsiság, az intuíció és az inspiráció szavak ugyanannyira illenek hozzá. Aki vele dolgozik, a világot és önmagát is jobban megismeri, nem mellesleg az aktuális céljai megvalósításához szükséges cselekvési terv is kialakul az együttműködés során. Mindez együtt segít abban, hogy magasabb szintre léphess abban, amit csinálsz."  Lakner Zoltán

Ne feledd, az énmárkádat nem kitalálni, hanem megtalálni kell. Írj nekem, keressük meg együtt!

Amennyiben workshop megtartására, előadónak, vagy kerekasztal beszélgetés résztvevőjének szeretnél felkérni, lépjünk kapcsolatba, írj nekem és egyeztessünk a részletekről. 

Mutass többet

Contact

Ha nem tudod, hogyan fogj a személyes márkád építéséhez, elakadtál az úton, vagy éppen egy másik szintre lépnél és ehhez átgondolt, hatékony személyes márka stratégiéra van szükséged, írj nekem! Egyeztessünk egy időpontot a személyes konzultációhoz! Az időpont egyeztetése után küldök neked egy kérdéssort, hogy mind a ketten felkészülten érkezhessünk a konzultációra és a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozhassunk együtt az énmárkádon.

Időpont kérés

Küldés folyamatban.
Sikeres üzenetküldés.
Nem sikerült elküldeni az üzenetet.
Próbálkozz újra később.
És, hogy milyen velem dolgozni? Erről beszéljenek helyettem azok, akik már megtapasztalták...
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Ajánlások

László Móni könyve a kivételességről szól. A könyv megjelenése méltó a témához: nagyszerűen tördelt szöveg, kiválóan válogatott képek, világos, áttekinthető szerkezet, melyben az elméleti, pragmatikus és eseti megközelítések váltogatják egymást. Alkalmazott szociálpszichológia a javából, látszik, hogy a szerző nem hiába hallgatta ezt a tárgyat az egyetem szociológia szakán.

A szociálpszichológiai tudás kihívása, hogy tudunk-e élni azzal, amit a kísérletek, felmérések, elméleti elképzelések elmondanak rólunk emberekről. László Móni könyve az “én”-t helyezi középpontba, aki meg kell küzdjön az elismeresérét, érvényesülésért. A könyv ehhez a küzdelemhez nyújt segítséget, rámutatva arra, hogy az Akárkiből csak akkor válunk Valakivé, ha másokkal összetéveszthetetlen történetünk van, melynek alapja az akarat, hogy a semmiből új világot teremtsünk, ami csak akkor lehetséges, ha egyaránt otthon vagyunk az offline és az online létben.

Prof. Dr. Csepeli György

Óvatos vagyok a tanácsadó könyvekkel, mert idegesít, ha valamit százszor a számba rágnak és ha feltalálják a meleg vizet. De ezt a könyvet én újra és újra le fogom venni a polcról, ha elbizonytalanodom. Kidekoráltam, aláhúzogattam, széljegyzeteltem, enyém lett. László Móni könyvére akkor találtam rá, amikor éppen egy nehéz döntés előtt álltam, márpedig én félek a változástól, miközben szeretem és igénylem is. A „Lehetsz kivételes” olyan, mint egy kiváló edzésterv, amit pár éve kaptam, amikor elkezdtem futni. Fokozatosan építkező, gyakorlatias, bátorító, sikerélményt nyújtó. Vagyis a legtöbb, amit egy ilyen könyv elérhet: rá merem bízni magam...

Barna Era

Amikor végre megveszed a kabátot, nadrágot vagy zakót, amire régen vágytál, hamar rájössz, hogy a nehézségek csak most kezdődnek. Milyen sálat, órát, övet viselj az új szerzeményhez? Passzol-e színben, anyagban, stílusban a régi ruháidhoz? Összhangban vannak-e a régi és az új darabok egymással – összhangban van-e a végeredmény veled?

László Móni könyve ilyen kérdéseket feszeget. Csak éppen sokkal nagyobb a tét: a munkád és a személyiséged felöltöztetése. A Lehetsz kivételes abban segít, hogyan használhatod jól, amit már elértél és hogyan léphetsz tovább. Nem megváltoztatni akar. Arra kérdez rá: milyen vagy és miként tudod ezt a legjobban megmutatni?

Aki ismeri Mónit, nem lepődik meg azon, ahogyan nála az aprónak tűnő részletek derűs racionalitással egymásba kapcsolódnak. A gondolatok okkal követik egymást és egésszé állnak össze. Semmire sem beszél rá, nem erőltet rád előre gyártott sémákat. Az a célja, hogy azt találd meg, ami a te esetedben működik. Amit mond, az letisztult, átgondolt és kipróbált. Mondataiban benne van az elméleti tudás, a tanácsadói tapasztalat és, egyáltalán nem mellesleg, benne van a nő. A legegyszerűbb megjegyzésének is filozófiája, szociológiája, etikája van. Közben pedig – ez aztán igazán Mónis – elképesztően gyakorlatias.

Mélyen hisz abban, amit egyik interjúalanyától idéz: az ötletek nem arra valók, hogy eltitkoljuk, hanem arra, hogy megosszuk őket. A Lehetsz kivételes című könyvét is ebben a szellemben írta. Inspirál, önbizalmat ad, szabaddá tesz. Látja a nagy képet, de mindenkinél jobban tudja, hogy az részletekből áll.

Lakner Zoltán

A Lehetsz kivételes könyv a lehető legjobbkor jelent meg és került a kezembe. A saját brandem életében épp a név váltás dilemmája merült fel, amikor a könyv 69. oldalán egyszercsak megkaptam a választ. Emlékszem a HÉV-en utaztam, becsuktam és megnyugodtam. Sokat segített és segít a mai napig, hiánypótló mű volt a hazai könyvpiacon. Köszönöm Móni neked még egyszer.

Bandula Aranka

Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása