Praktikus önéletrajzok

Kiválóan használható minták, ha éppen önéletrajzra lenne szükséged. De most nemcsak nézheted, hanem  ingyen le is töltheted őket. És még speciális tudásra vagy szoftverekre sem lesz feltétlenül szükséged az átalakításukhoz.

oneletrajz.jpgEgy jól struktúrált, ízléses és könnyen átfutható önéletrajz közelebb vihet a vágyott állásinterjú lehetőségéhez. Éppen ezért a tartalom és a forma egysége több, mint kívánatos. Azonban, pont két állás között nem feltétlenül szeretnél  grafikusra költeni vagy éppen nem ér a megfelelő ember akkor is megoldható a helyzet. Ilyenkor a második legjobb opció - a szakértő bevonása után -, ha jó példák mentén indulsz el.  Ezért  összegyűjtöttem néhány mintát, amit jó szívvel ajánlok. Olyan önéletrajzok következnek, melyeket - akár már egész minimális számítástechnikai tudással is - könnyedén magadra igazíthatsz.

Az alábbi önéletrajzok átalakításához csak a Word alapvető ismerete szükséges. Amy Dozier munkáit innen tölteheted le. kreativ_cv_1.png

kreativ_cv_2.png

kreativ_cv_3.png

kreativ_cv_4.png

kreativ_cv_5.png

Itt pedig további 19 önéletrajzot találsz egy csomagban, amihez szintén csak a Word felhasználói szintű ismerete szükséges. Ha egy kicsit bátrabb vagy, akkor a Canva felületét ajánlom. Az alkalmazás használata regisztrációhoz kötött. De nemcsak ingyenes sablonokat találsz, hanem egy kis ügyességgel teljesen egyedi küllemű önéletrajzot készíthetsz. 

kreativ_cv_1_1.png

kreativ_cv3.png

screen_shot_2016-10-06_at_10_51_15.png

Végül egy olyan önéletrajz, pontosabban egy egész szett, amihez ugyan Photoshop varázslónak nem kell lenned, de a szoftver birtoklása szükséges hozzá. Fay Zodiacra akkora hatással volt  Chris Gardner története - ami alapján A boldogság nyomában című film készült -, hogy úgy gondolta másokat is támogat a saját boldogságuk megtalálásában. Innen töltheted le az önéletrajzot, a hozzátartozó névjegykártyával együtt.

screen_shot_2016-10-06_at_07_43_55.pngfd339c15499875_560471f4d7c5c.png

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása