Sablon üzenet helyett

Az automatikus ’házon kívül vagyok’ üzenetek frusztrálóak és ráadásul a legtöbb esetben unalmasak is. Pedig nem kellene, hogy így legyen. Az unalmas sablon üzenetek helyett választhatsz valami egyedibbet.

enmarka.png

Ha az unalmasság helyett valami izgalmasabb megoldás mellett döntenél, akkor ezzel nemcsak a másik félnek okozhatsz örömet, hanem a személyes márkádat is építheted vele. Persze, ilyenkor sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy milyen pozicióból válaszolsz, milyen stílust engednek meg az iparági és céges szokások, valamint kik a potenciális címzettek. És akkor jöjjön három tipp, amivel feldobhatod az automatikus ’házon kívül vagyok’ üzenetedet.

Némi személyesség

Ha éppen valami olyasmivel töltöd a szabadságod, ami érdekes lehet vagy inspiráló a kapcsolataid számára, nyugodtan beleírhatod az automatikus válaszodba. Például, ha éppen a hobbi projekteden dolgozol vagy éppen egész egyszerűen: ne válts robot üzemmódba, írj olyan stílusban, ami egyébként is jellemző rád.

messagewindow.jpgKi ne szeretne meglepetést kapni?

Gondolj csak bele, automatikus üzenetet kapni nem mindig örömteli, pláne akkor, ha valamit sürgősen szeretnél megoldani. Ha csökkentenéd a másik fél frusztrációját tegyél valami meglepetést az automatikus válaszba. Ez lehet egy saját poszt, videó, kép, bármilyen hasznos vagy szórakoztató tartalom.

enmarka.jpg

Kérdések és válaszok

Gyakran előfordul, hogy ugyanazokkal a kérdésekkel keresnek meg? Ha így van, akkor érdemes a legtipikusabb kérdéseket és válaszokat belefűzni a válaszleveledbe.

És végül, ha végképp elakadnál, akkor akár a Westin üzenet-generátorához is fordulhatsz, ami segíthet az üzeneted megszövegezésében. Ezt a megoldást csak az átlagnál jobb humorérzékű ügyfélkörrel rendelkezőknek ajánlom.

 

Te hogyan teszed egyedivé az automatikus üzeneteidet?

Képek: innen, innen és innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása