Ne légy képtelen!

Egy kép többet mond ezer szónál. Ez különösen igaz, amikor online felületeken építed az énmárkádat. De mi van, ha nincs kéznél egy grafikus vagy éppen pont a kép hiányzik?

screen_shot_2016-04-12_at_17_18_28.png

A követezettesség rendkívül fontos az énmárkaépítésben. Éppen ezért azt sem mindegy, hogy a különböző közösségi oldalaidon és a blogodon milyen látvány fogadja a látogatót, hogy milyen az önéletrajzod külleme vagy hogyan néz ki a prezentációd. Emiatt fontos, hogy a különböző arculati elemeket - logó, szín, betűtípus, stb. - is következetesen használd.

Ez nem tűnik bonyolultnak, ha vannak grafikai alapismereteid és minimálisan ismered a grafikai programokat. Az igazán ideális persze az, ha rendelkezésedre áll egy grafikus. Valljuk be, a helyzet ritkán ideális. Szóval, ha éppen az ideálistól eltérő helyzetben vagy, akkor az alábbi, ingyenes eszközök orvosolhatják a problémát.screen_shot_2016-04-12_at_17_17_59.png

A  Polyvore-ral remek képösszeállításokat és kollázsokat készíthetsz. A Wordswag-gel vagy a Phonto-val feliratozhatod a képeidet. A  Canva  pedig - ami az egyik kedvencem - sokféle helyzet orvoslására képes. Ezzel a webes applikációval bármilyen közösségi oldalra készíthetsz posztokat - a méretezést is megoldja helyetted(!). Emellett az önéletrajzod is kaphat némi optikai tuningot, de prezentáció készítésére is alkalmas. És ha már prezentáció az Emaze-nek is érdemes egy esélyt adni.

Ha pedig, pont a képek hiányoznának egy ütősebb poszthoz, akkor az alábbi oldalakon biztos találsz megfelelőt:

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Personal branding közösséghez. Klikk ide.personal_branding_lehetsz_kiveteles.png

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása