3 különleges önéletrajz

Egy üveg bor, egy tábla csoki és egy majom van az asztalon. Akár egy történet kezdete is lehetne. Ha jobban belegondolok az is. De nem egy, hanem három történet kezdete. Hiszen három fiatal tervező önéletrajzáról van szó, akik munkát akartak találni.

creative_cv.jpg

Egy üveg bor. Olesya Kurulyuk elképzelése az volt, hogy saját arculatának tervezésén kereztül mutatja be, szerinte hogyan épül fel lépésről-lépésre a tervezési folyamat, hogyan egészítik ki egymást az egyes elemek. A középpontban a letisztultság, mottója pedig a szokatlan egyben különleges is, ahogy a neve is Norvégiában. 45b75b48119555_560823447858c.jpg

ad23ce48119559_560823450a8e7.jpg

kreativ_cv_1.jpg

uveg_cv.jpg

tumblr_mhg4npkqoy1r5vojso4_1280.gif
Ki ne szeretné a csokit? Tette fel a kérdést magának Charlotte Olsen és arra jutott, hogy valószínűsíthetően mindenki. Ezért promóciós anyagát csoki csomagolásként tervezte meg. A csokoládéba rejtett "arany jegy" pedig utalás a méltán népszerű történetre, a Charlie és a csokigyárra, ahogy a mesékben lenni szokott: a jó elnyeri jutalmát.  

csoki_cv_3.jpg

csoki_cv_4.jpg

csoki_cv_1.jpg

csoki_cv_6.jpg

A szingapúri  Andraditya Dhanu Respite egy saját tervezésű majommal lepte meg leendő munkaadóit. Teljesen egyedül valósította meg az ötletét, hogy bemutathassa képességeit a számára három legfontosabb szakmai területen: grafikai gondolkodás, csomagolás design és interaktív tervezés.  

otletes_cv_4.jpg

otletes_cv.jpg

otletes_cv_1.jpg

otletes_cv_2.jpg

otletes_cv_3.jpg

otletes_cv_5.jpg

A legfontosabb ezekből a kreatív önéletrajzokból, hogy készítőik első lépésként alaposan átgondolták, mit szeretnének megmutatni a szakmai tudásukból és egyéni jellemzőikből. Majd ehhez kerestek megfelelő formát, az iparág és a célközönség ismeretében.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása