Könyv kaland ilyesmi...

Öt év, három pop-up dedikálás és egy játék. A nyeremény pedig egy három alkalmas konzultáció, ahol minden az énmárkád építésével kapcsolatos kérdésedre személyre szabott választ kapsz. 

birthday.jpg

Egész hihetetlen, hogy már öt év eltelt a blog indulása óta. De az még hihetetlenebb, ami az elmúlt két hétben történt a könyv megjelenése óta. A rengeteg gratuláció és pozitív visszajelzés, számos érdeklődő üzenet, amit ezúton is köszönök. Sokan pedig arról érdeklődtek, hol és mikor lehet velem beszélgetni a könyvről vagy éppen dedikáltatni a saját példányát. Ezért most három különböző időpontban, más és más helyen tartok pop-up dedikálást vagyis inkább egy kis kávé vagy tea melletti beszélgetésre, találkozóra invitállak.lehetsz_kiveteles.png

Mitől pop-up a dedikálás?

Nem a megszokott könyvesbolti kulisszák között zajlik valamint csak a dedikálás előtt nem sokkal derül ki a helyszín és az időpont. Egész pontosan az esemény előtt 48 órával teszem közzé a részleteket, a blog Facebook oldalán.

De, hogy még kalandosabb legyen a dolog és a blog születésnapját is megünnepeljük, aki valamelyik pop-up dedikálásra eljön az egyben egy játékban is részt vehet. Ugyanis a neve bekerül egy 'kalapba', ahonnan december 20-án kihúzok egy nevet.  A nyeremény pedig nem más, mint egy három alkalmas konzultáció velem, ahol a nyertes minden az énmárkája építéséhez kapcsolódó kérdésére személyre szabott választ kap. popup_dedikalas_copy.jpg

Azonban, ha nem tudnál eljönni a három pop-up dedikálás egyikére sem - tudom, sokan külföldről olvasnak -, akkor is részt vehetsz a játékban!

Mit kell tenned ehhez? Készíts egy fotót a könyvről - természetesen a saját példányodról -, a képet posztold a Facebook faladra vagy az Instagram oldaladra, egy rövid ajánlóval. A poszthoz pedig használd a #lehetszkiveteles hashtaget. Így a te neved is felkerül a sorsolási listára. (Ne felejtsd el a posztot nyilvánosra állítani, hiszen csak így fogom látni a képet.) jatek.jpgAmi még jobb az az, hogy a nyerési esélyedet akár meg is háromszorozhatod: ha eljössz a pop-up dedikálásra és posztolsz a Facebook faladra és az Instagram oldaladra is, hiszen ez esetben háromszor kerül fel a neved a listára. 

A játék ma indul és december 20-ig tart. Gyere el a pop-up dedikálások egyikére vagy/és posztolj képet a könyvről, a #lehetszkiveteles hashtaggal és nyerj. 20-án éjfélkor sorsolok. A nyertes nevét pedig december 21-én, reggel 9 órakor teszem közzé a blog Facebook oldalán. b.jpg

A könyvbe itt belelapozhatsz, a Kossuth Kiadó oldalán pedig meg is rendelheted. Akár most.

Ha nem akarsz lemaradni a pop-up dedikálásokról, kövesd a blog Facebook oldalát, ehhhez kattints ide. Ha pedig még ennél is biztosabbra mennél, kattintsd le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert így azonnal eljutnak hozzád a friss tartalmak.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása