Élet az Instagramon

Nem szeretek nyomulni, de jó lenne ha mások is tisztában lennének a képességeimmel. Nem vagyok magamutogató típus, de szeretném ha ismernék a nevemet. Vagy éppen szerepelnék, de nincsenek megfelelő kapcsolataim. Gyakran hallok ilyen és ehhez hasonló mondatokat.

személyes márka 1.jpg

Mivel ezek sokakat foglalkoztó helyzetek, rengeteg tanács elhangzik a megoldásukra: menj önbizalom fejlesztő vagy médiatréningre, hírlevelezz, blogolj, építs megfelelő sajtókapcsolatokat és még sorolhatnám. Ezek valóban jó tanácsok, azonban elég időigényesek. Szóval mit lehet tenni akkor, ha szorít az idő? Ilyenkor kell egy jó ötlet és a saját szakmai tudásunk. Lucas Otero egy elég jó kombinációval  állt elő. Instagram képekből egy videót vágott össze, feltöltötte egy videómegosztó oldalra és a honlapjára - egyébként a honlapját is érdemes megnézni. A kisfilmet több mint 145 ezren néztek meg a feltöltés óta és több helyen foglalkoztak a videójával. 

Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy a szisztematikus építkezés kihagyható. Azonban időről-időre jól jöhet egy olyan ötlet, mely lendületet ad.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása