Egy boldog tulajdonos

"If you can dream it, you can do it!" azaz ha el tudod képzelni, meg is tudod valósítani. Ez a híressé vált Walt Disney idézet a mottója "a világ legbarátságosabb éttermének", akik az étel mellett ingyenes ölelést is szervíroznak. 

dream.jpg

De az étterem illetve a tulajdonos nem csak ettől különleges. Tim Harris - a hely tulajdonosának - álma egy saját étterem volt. Éppen ezért elvégezte a megfelelő közép- és felsőfokú tanulmányokat. Persze, mellette sportolt is. Elég eredményesen, hiszen több aranyérem boldog tulajdonosa. Majd családi összefogással megnyitotta az éttermét. 

o.jpg

A történetben eddig nincs semmi különös mondhatnánk - a remek pozicionáláson túl (a legbarátságosabb étterem) -, láttunk már olyat, hogy olimpiai bajnok éttermet nyitott. Azonban Tim paraolimpikon és minden bizonnyal az első Down szindrómás étteremtulajdonos, aki minden reggel tánclépésekkel közelíti meg munkahelyét. 

Remek történet és szuperül kidolgozott pozicionálás, hiszen ahogy ők írják: A koncepciónk legfontosabb eleme az ügyfélélmény. Hisszük, hogy az ölelésre, az igazi üdvözlésre, a kapcsolatra, a tényleges törödésre nagy szüksége van az embereknek. Úgy gondoljuk, hogy modern, elfoglalt és rohanó világunkban túl sok a személytelen, steril emberi kapcsolat. Nem találsz még egy olyan éttermet, mint a Tim's Place!

A Tim's Place honlapját itt találod, megéri a tanulmányozást.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása