Szuper hazai névjegyek

Ha más honnan nem is, de az Amerikai pszichóból  mindenki megtudhatta, hogy  bizonyos helyzetekben egy minőségi névjegykártyának milyen jelentősége van. Mutatok néhányat, amit Patrick Bateman is szívesen használna. 

nevjegy.jpeg

Persze, az Amerikai pszichó groteszk világa talán nem igazán követendő példa, de azért egy igazán minőségi névjegykártyából még soha sem volt kára senkinek. Nos, ha vízjel nem is található az alábbi kártyákon, az átgondolt design, a megfontolt papír választás és a minőségi kivitelezés mindenképp jellemzi őket.

Az pedig még különlegesebbé teszi őket, hogy végre nem külföldi esetekkel kell példálóznom, hanem mutathatok egy kis hazait. Az alábbi névjegykártyák ugyanis egy magyar manufaktúra és ügyfélköre ízlését és minőség iránti igényét tükrözi. De most már a szavak helyett, jöjjenek a képek!

gravus_nevjegy_6.jpg

gravus_nevjegy_9.jpg

gravus_nevjegy_7.jpg

gravus_nevjegy_5.jpg

gravus_nevjegy_1.jpg

gravus_nevjegy_4.jpg

gravus_nevjegy_10.jpg

gravus_nevjegy_2.jpg

gravus_nevjegy_8.jpg

gravus_nevjegy_3.jpg

Képek: innen és innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása