Kettős látás

"És a végén mindenki összáll egy képpé." - énekelte Lovasi András, a Kispál és a Borz örökbecsű slágerében. Andrew H. Walker fotós pedig valóra váltotta a gondolatot egy portré sorozat formájában.

screen_shot_2017-01-12_at_14_46_03.png

Andrew H. Walker ugyanis arra kérte a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon megforduló hírességeket, hogy a kamerája előtt mutassák meg: hogyan látják nyilvános és privát énjüket. Walker az elkészült fotókat összemontírozta egy képbe. Majd csavart még egyet a történeten ugyanis azt nem árulta el, hogy melyik póz mutatja meg az adott színész privát énjét vagy legalábbis annak egy darabkáját. Szellemes sorozat és remek portrék. Azonban a szemlélődésen és a találgatáson túl, Walker ötletét az énmárkád építéséhez is felhasználhatod. Hiszen önismereti feladatként is megállja a helyét, bizonyos fokú önismeret pedig elengedhetetlen a személyes márkád alakításához. Tehát, érdemes néhány percet arra szánnod, hogy átgondold: milyen lenne a te kettős portréd? 

screen_shot_2017-01-12_at_14_46_30.pngAmy Adams
screen_shot_2017-01-12_at_14_47_45.png
Rachel Weisz
screen_shot_2017-01-12_at_16_05_08.png
Liev Schreiber
anne_hathaway.jpg
Anne Hathaway
bill_nighy.jpg
Bill Nighy
elisabeth_moss.jpg
Elizabeth Moss
ewan_mcgregor.jpg
Ewan McGregor
screen_shot_2017-01-12_at_14_46_51.png
Cynthia Nixon
gabby_hoffman.jpg
Gaby Hoffman
gael_garcia_bernal.jpg
Gael Garcia Bernal
jeffrey_tambor.jpg
Jeffrey Tambor
richard_gere.jpg
Richard Gere
sigourney.jpg
Sigourney Weaver

Fotók: Andrew H. Walker

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása