László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Mondd, te mit választanál?

Mondd, te mit választanál?

Építenéd az énmárkád, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, mert egyszerre több dologgal is foglalkozol és a választás komoly fejtörést okoz? Három tipp a dilemma feloldásához!

Levelezz Rejtővel!

Levelezz Rejtővel!

Hogyan írj olyan emaileket, melyek pozitív benyomást hagynak a címzettben? A válasz egyenesen Rejtő Jenőtől érkezik.  

Kirakatmarketing

Kirakatmarketing

Hiába a profi logó és design, a hangzatos márkaígéretek és marketing üzenetek, ha az ügyfelek tapasztalatai erre rácáfolnak, mint ahogy az velem is megtörtént.

Kérdések a jobb prezentációkért

Kérdések a jobb prezentációkért

Jó előadást sokféleképpen lehet tartani. Éppen ezért egyetlen sikerrecept sem létezik. De van néhány kérdés, mely segíthet a saját receptúrád kikeverésében.

5 dolog, aminek a honlapodon a helye

5 dolog, aminek a honlapodon a helye

Egy honlapot összerakni nem túl bonyolult. Kivéve, ha a saját személyes oldaladról van szó. Nézzük, mi az-az öt dolog, ami feltétlenül szerepeljen és milyen hibákat érdemes elkerülni!

Tanácsok csevegéshez

Tanácsok csevegéshez

Smúzolás, bájcsevej, csevegés vagy ahogy az angolszáz területeken emlegetik: small talk. Ez az a társasági szituáció, amit sokan, de legfőképp az introvertáltak, negatív felhanggal emlegetnek. Azonban itt az idő, hogy másképp gondolj rá!

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem