László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
5 előadás a jobb szokásokért

5 előadás a jobb szokásokért

„Mert így szoktam!” – ez az egyik legveszélyesebb mondat, amikor változni vagy fejlődni szeretnél. Gyakran rossz szokások, magyarázhatatlan beidegződések indoklásaként hangzik el. A rossz szokásainkat felismerni viszonylag egyszerű, de elhagyni őket vagy átformálni gyakran problematikus. Vajon…

Murakami módszere

Murakami módszere

Haruki Murakami könyvei több millió példányban kelnek el, történeteit ötven nyelvre fordították le és az utóbbi években rendre az irodalmi Nobel-díj esélyesei közé sorolják. Imponáló sikerek, de hogyan is kezdődőtt az egész és mit tanulhatunk belőle?

A ruha teszi az embert?

A ruha teszi az embert?

Nem a ruha teszi az embert – mondogatjuk gyakran, de bizonyos helyzeteken egy jól szabott öltöny sorsfordító lehet.

A tudás átka

A tudás átka

Az nyilvánvaló, hogy a tudatlanság hátrányokat okoz. De az már kevésbé köztudott, hogy a tudás is járhat mellékhatásokkal. A kellemetlenségeket pedig már azzal is csökkenthetjük, ha ezzel tisztában vagyunk. 

Van képed hozzá?

Van képed hozzá?

Nem győzöd képpel a posztokat, de nem akarsz unalmas stock-fotókat használni? Vége a problémának, összegyűjtöttem több mint 80 oldalt, ahol olyan képeket találsz, amiket ingyenesen és legálisan használhatsz.

Egy unortodox karrier

Egy unortodox karrier

A pályamódosítás nem igazán ritka jelenség manapság. Azonban az már ritkább, hogy a pályamódosítás igazából nem jelent pályaelhagyást. Ismerkedj meg Dinara Kasko történetével.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem