Halloween szerelmese

Amanda Chapman, fotográfusnak mindig is a Halloween volt a kedvenc ünnepe. Halloween mániája mára már a személyes márkája elválaszthatatlan részévé is vált. 

amandachapman1.jpg

2012. augusztusában Chapman férjénél, Gregnél rákot diagnosztizáltak. Amanda, miközben nagyon megijedt azzal is tisztában volt, az egész családnak szüksége van valami pozitív, örömteli dologra, hogy épelmével túléljék ezt az időszakot. Szeptember 30-án született meg a projekt gondolata: október minden egyes napján készít egy fotót magáról valamelyik kedvenc karakterének maszkírozva.

amanda_chapman_spock.jpg

Chapman átalakulásai igazán lenyűgözőek, különösen ha azt is figyelembe vesszük, hogy semmilyen sminkes képzésen nem vett részt.  YouTube videókból és werk fotókról próbálta ellesni a sminkelési technikákat és módszereket. 

amanda_chapman_white_walker_got.jpg

Ha végiglapozzuk a 31 Days of Halloween projekt portfólióját, Chapman ízlését is megismerhetjük, milyen könyveket szeret olvasni és melyek a kedvenc filmjei. A projekt sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Chapman lánya is beszállt a projektbe illetve a megidézett filmek, eredeti karaktereit alakító színészek is szívesen posztolják saját közösségi oldalaikon Chapman fotóit.  

Greg idén kemoterápián valamint csontvelő-átültetésen esett át, a jelenlegi helyzet biztató. Ez még egy ok Halloween megünneplésére.  

Amanda Chapman: Website | Flickr

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem