Játékos önéletrajz

A napokban egy érdekes önéletrajz landolt a postaládámban. Az ötlet szuper és ebben az esetben a hr-es is legálisan játszhat munkaidőben, de nem is szaporítom tovább a szót, inkább átadom Tamásnak a levélírójának: 

player.jpg

"A blogon rengeteg jópofa kreatív önéletrajzot láttam, arra gondoltam, megmutatom az enyémet:). Egy olyan szakmára szabott verzióval álltam elő, amilyenhez hasonlóval még sehol nem találkoztam. Ennek megfelelően az ötlet sem egy pillantás alatt jött, fokozatosan alakult ki bennem, és rákeresgéltem, de nem találtam másik ilyet a neten. Szóval web programozó vagyok, és egy Flash játékba oltott interaktív önéletrajzot készítettem, amely reflektál a személyes érdeklődésemre is. Amint kiderül belőle, van, tehát nem keresek jelenleg állást, szóval nem ezért küldtem, csak tényleg úgy gondolom, érdekes lehet" A játékot, egyébként itt lehet elérni. kreativ_cv2.pngscreen_shot_2013-03-19_at_8_05_29.pngkreativ_cv4.png

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem