Viccesen komoly

Egy isztambuli tervező csapat a fejébe vette, hogy az Angry Birds játékot tervező Rovio-nak szeretne dolgozni. Azonban nemcsak az irodájukban ülve álmodoztak a lehetőségről, hanem szabadon engedték a fantáziájukat és megalkották a beszélő sirály karakterét. 

honlap.png

A sirálynak valószínűsíthetően nem volt gyerekszobája, enyhén szólva sem azt a választékos irodalmi angolt beszéli. Bár a tervezők kisípolták a nyomdafestéket nem tűrő szavakat és éppen erről kapta a nevét is (Beep Bird). Gyanítom éppen ez az oka annak, hogy nem erősítheti  a mérges madarak csapatát. Azonban az akció mégsem volt teljesen sikertelen, hiszen a kapcsolatfelvétel megtörtént. Nézzük hát a viccesen komoly álláspályázatot: önéletrajz, motivációs levél, Facebook oldal, Linkedin profil és a bemutatkozó kisfilm.

beepbird-coverletter.jpg

beepbirdcv.jpg

facebook.png

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem