Read It for Me

Az üzleti könyvek ajánló szövegei alapján nem mindig könnyű eldönteni, hogy  érdemes-e az adott könyvet megvásárolni vagy sem. Magam is sokat nyűglődöm ezzel. Feltételezem, ezzel nem vagyok teljesen egyedül. Erre a problematikára is megoldást kínál a "Read It for  Me" weboldala. A szolgáltatást eredetileg az időhiánnyal küszködő, ám valamilyen formában tanulni vágyók számára fejlesztették. Bármelyik is a problémád, érdemes az oldalra ránézned. De pontosan mi is ez szolgáltatás? 

könyv.jpg

Az oldal készítői - az általuk választott - könyveket a LEMA - Learn, Experinece, Memorize, Act - módszertanát követve feldolgozzák.Minden egyes - az oldalon szereplő - könyvről készítenek egy rövidebb (pár bekezdéses) ismertetőt és egy összefoglaló kisfilmet (nagyjából 15 perc).  Mellékelnek hozzá egy írott összefoglalót (25-35 oldal), valamint egy munkafüzetet. Alapvetően üzleti könyvekkel foglalkoznak. A kínálatban - mely minden héten újabb művel bővül - többek között  Sir Ken Robinson, Sheena Iyengart, Guy Kawasaki  is Simon Sinek könyveit is megtalálhatjuk. Most ingyenes kipróbálhatjátok az oldalt (a regisztrációtól számított) egy héten keresztül. Egyébként az előfizetés 29.99 kanadai dollár, havonta.

Mivel az oldal használata regisztrációhoz kötött készítettem kedvcsinálóként néhány screen shotot. why1.pngwhy2.pngwhy3.pngwhy4.pngwhy5.png 

És végül az összefoglaló PDF egy oldala:why.png

Biztos vagyok benne, hogy jó néhány könyvet továbbra is eredetiben fogok elolvasni. De abban is biztos vagyok, hogy az időhiánnyal küzdők számára jó megoldást kínálnak és segítik a könyvvásárlási dilemmák eldöntését.

A weboldal címe: http://readitfor.me/

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem