Figyelj, tanulj...és vezess

Hogyan lehet csapatot építeni a legkülönbözőbb hátterű emberekből? Olyan emberekből, akiknek más a tapasztalatuk, a szókincsük és eltérőek a képességeik. Ráadásul gyorsan változó környezetben, nagy nyomás alatt. És hogyan lehet ezt folytatni a bukás után? Óriási szakirodalma van a kérdésnek, azonban a kiindulási pont azonos egy jó vezetőre van szükség. Tehát az alapkérdés: milyen a jó vezető és hogyan válhatsz azzá? 

100622_stanley_mcchrystal_smile_ap_218.jpg

"Egy vezető nem attól jó, hogy igaza van. Azért jó, mert hajlandó tanulni és megbízni másokban" - mondja Stanley McChrystal tábornok. Előadásában bemutatja mit tanult a vezetésről több évtizedes katonai karrierje alatt.  Arról beszél, hogyan lehet sokféle korú és képességű emberben egy azonos célt felépíteni, a konszenzus fontosságáról, és arról, hogy mit él át akkor, amikor az emberei tűzharcban vesznek részt.  Bár felsővezetőként ritka, hogy az emberi élet lenne a tét, de talán éppen ezért tanulságos lehet meghallgatni egy harcedzett vezető tapasztalatait. Klikk a videóra.

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem