Állítsd az agyad pozitívba!

Sok évtizede tartó vita, már-már aféle tyúk-tojás probléma, hogy a sikertől leszünk-e boldogabbak vagy épp fordítva: a magas boldogságszint segít hozzá bennünket a sikerhez. Shawn Achor pszichológus ez utóbbi mellett teszi le a voksát. 

Achor pergő és szórakoztató előadásában amellett érvel, hogy a boldogság növeli a produktivitást. "Ha valakinek meg tudjuk emelni a pozitivitásszintjét a jelenben, akkor az agy megtapasztalja azt amit boldogságelőnynek nevezünk. Azaz az agyunk a pozitivizmus hatására jobban teljesít, mint negatív, semleges vagy stresszes állapotban. Az intelligencia, a kreativitás, az energiaszint mind megemelkednek és minden egyes üzleti teljesítmény javul." - állítja Achor. És hogyan növelhetjük ezt meg? Előadása végén erre is ajánl konkrét megoldást. 

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem