Brandyourself

Ha rákeresel a nevedre a neten mit találsz magadról? A találati listán hol szerepelsz? Bosszankodsz a neved mellett található információkon? 

Az embert ilyenkor meglepetések. Még pedig nem a kellemes fajtából. A kellemetlenségek a legkülönbözőbb formát ölthetik. Szerencsére ezek közül jó néhány mostantól egy új alkalmazás segítségével kiküszöbölhető.  Ugyanis Pete Kistler egy nap azzal szembesült, hogy egy ismert drogdíler ugyanazt a nevet viseli, mint ő. Ezt nem találta túl megnyugtatónak, ezért SEO specialista barátja segítségét kérte. A probléma kezelése olyan jól sikerült, hogy rögtön egy vállalkozást is alapítottak Brandyourself névvel.

 

Eddig sokan azt gondolhatták, hogy a keresőmotor optimalizálás csak a nagy cégek kiváltsága, hiszen egy specialistát megfizetni nem olcsó mulatság. Pete Kristenék bárki számára elérhetővé tették ezt a szolgáltatást. Tehát, ha a keresési listák elején szeretnél szerepelni, az általad kívánatosnak tartott tartalmakkal, akkor érdemes kipróbálnod ezt az új platformot. Az alapítók azt ígérik, hogy segítségükkel előrébb kerülsz a találati listákon, hamarabb értesülsz a nevedhez kapcsolódó hírekről és ezáltal jobban kontrollálhatod az online hírneved. A felület használata elképesztően egyszerű, pusztán minimális angol tudás szükséges hozzá. És, ha még ez sem lenne elég a kipróbáláshoz, az ügyfélszolgálatuk rendelkezésedre áll e-mailben vagy telefonon.

 

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem