A kreativitás ápolása

Öt éve, hogy a TED elindította a honlapját. Közel ezer beszéd, 81 nyelven és fél milliárd látogatás, ez az elmúlt évek mérlege. Nem tudom eltúlozni, hogy mennyi tudást és inspirációt kaptam tőlük ez idő alatt. Ebből az alkalomból, az egyik kedvenc beszédemet ajánlom figyelmetekbe.

Sokáig nem néztem meg Elizabeth Gilbert előadását mivel, a könyve - Ízek, Imák, Szerelmek - nem tartozik a kedvenceim közé. De a TED-en elhangzott beszéde igazán magával ragadott. Sikeres írónőként saját tapasztalatait osztja meg velünk arról, hogy milyen elvárásokat támasztanak mások a  művészekkel és a zsenikkel szemben. És bár a kreatív tehetségekről beszél, az említett félelmekkel és problémákkal a legtöbb elhivatott és sikeres ember időről-időre szembenéz.

Ha tetszett a poszt , csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem