Offline Facebook

Rengeteg tanács olvasható a weben, hogyan használd illetve ne használd a Facebook jelenléted kapcsolat- , valamint az én-márkád építésére. A tanácsok széles skálán mozognak a legtriviálisabbtól - pl. ne rakd ki az elöző esti italozás képeit -, a megosztás beállításának mikéntjéig.

Az ügyfeleim is gyakran kérdezik, hogyan építsék a márkájukat a weben. Én azt gondolom, hogy a Facebookon (illetve minden más webes felületen) ugyanazok a megfontolandó szempontok, mint az offline világban. Hiszen ezek csak eszközök, melyeket te formálsz a saját képedre. Gondolkozz! Milyen lenne, ha a való életben tennéd azt, amit az online világban? Ugyanúgy viselkednél? Megszólítanál egy félig-meddig idegent, hogy legyen a barátod, bármiféle indoklás nélkül? Vagy beavatnád az életed intim részleteibe? Ezt nem is kell elképzelned, mert az alábbi videón megnézheted. 

 

A film valójában, a Two Boys című opera promóciója, mely az online világ furcsaságait állítja a középpontba.

Ha tetszett a poszt , csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

Kép: innen.
 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem