About.me

Egyik ügyfelemnek az volt a problémája, hogy a neten több felülettel rendelkezik: weboldalak, blogok, LinkedIn- és Facebook profil, Twitter, hogy csak néhányat említsek. Ezeket nem szeretné minden egyes alkalommal hosszasan sorolni, viszont ezek együtt adják ki azt az egészet, ami rá jellemző. Erre kerestünk egyszerű, frappáns és személyre szabható megoldást, ekkor találtam rá az About.me oldalra. Ez egy viszonylag új, ingyenes szolgáltatás, amivel könnyedén létrehozhatsz egy honlapot magadról. Tulajdonképpen, ez egy online névjegykártya.

 

Az About.me használata pofonegyszerű. A regisztrációval egyidőben, létrehozol magadnak egy aldomain nevet - http://about.me/neved -, ahova tetszésed szerint feltölthetsz képet, valamint egy felületre összegyűjtheted a különböző, veled kapcsolatos hivatkozásokat (például: LinkedIn, Facebook profilod, blogod, online publikációid, stb.). Ezután, már csak egy rövid bemutatkozó szövegre, valamint némi kreativitásra van szükséged és már kész is a profilod.

Inspirációnak néhány példa:

Adil Bensedik 

Joshua James Gladden

Simon Wood 

Gian Luca Ranno 

Louisa Bellissima 

Louis Martel

Ha tetszett a poszt , csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

 

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem