Instant tippek

Erős személyes márkát csak kitartó következetességgel lehet építeni.  soha sem "kész", folyamatosan alakítani kell. Most mégis néhány ötlet, amely gyors változást eredményezhet.

Bemutatkozás. El tudod mondani 30 másodpercben, hogy ki vagy és mivel foglalkozol? Ráadásul úgy, hogy érthető legyen, érdekes és megjegyezhető?

Első benyomás. Milyen vagy, amikor először találkozol valakivel? Barátságos? Ideges? Magabiztos? A pontosabb kép kedvéért kérdezd meg barátaidat és kollégáidat. Ha nem vagy elégedett, gondold végig, hogyan lehet javítani ezen. 

A sztori. Mi a te történeted? El tudod mondani érdekesen vagy csak akadozva? Vagy úgy kell fogóval kihúzni belőled? Ha elégedetlen vagy, változtass. 

Névjegykártya. Sok esetben a névjegykártyád az egyetlen kapcsolatod egy potenciális ügyféllel. Győződj meg róla, hogy megfelelő-e: Jól reprezentál? Egyedi és professzionális? 

Online profil. Nézdd meg, mi található a neten, ha rákeresel a nevedre! Olyan információkat találsz, melyek erősítik a márkádat? Vagy inkább rombolják? Vagy éppen nem találsz semmit? Milyen a LinkedIn és a Facebook profilod? Elégedett vagy a talált információkkal? 

Képek: innen és innen.

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem