Csinálj belőle rendszert!

Ha nem foglalkozol rendszeresen a személyes márkáddal, ha nem szánsz elég időt és figyelmet rá, akkor folyamatosan gyengülni fog. De hogyan lehet megfelelő mennyiségű időt fordítani rá? 

Tedd napi rutinná a branded építését! Építsd be a teendőid közé, ne egy extra feladat legyen, amire ha jut időd megcsinálod. Például, ha blogot írsz, akkor jelöld ki, hogy a hét melyik napján mettől-meddig teszed ezt. Így végül a napi rutin ugyanolyan szokássá válik, mint az, hogy reggelente megnézed az e-mailjeidet.

Nem feltétlenül kell, hogy a branding nehéz legyen. Jó elődadó vagy? Akkor keress lehetőséget, hogy a szakterületedhez tartozó témákban előadhass. Jól írsz? Akkor találj publikációs lehetőséget. És még hosszan sorolhatnám.Ha nehézséget okoz, hogy motiváltan, folyamatosan végez valamit, akkor keress egy partnert, aki segíteni tud ebben. Ha nem akarsz, vagy nem tudsz szakértőhöz fordulni, akkor ez lehet egy barát, vagy egy kolléga, vagy valaki, aki hozzád hasonlóan a saját brandjét építi és hasonló problémákkal küzd, a lényeg, hogy rendszeresen megbeszéljétek hogyan alakulnak a dolgok.Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

Képek: innen, innen és innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem