A király csengőhangja

Azt gondoltam, hogy a különös és meghökkentő mobil csengőhangok kora lejárt. De úgy tűnik, hogy még egy király sem tud ellenállni, ennek a hóbortnak. Erről a honduraszi nagykövet is megbizonyosodhatott.

JC.jpg

A frissen kinevezett nagykövet, a szokások szerint, bejelentkezett egy bemutatkozó látogatásra Juan Carlos spanyol királyhoz. Őfelsége, éppen üdvözölte Hondurasz nagykövetét, amikor váratlanul kuncogó gyerekhang hallatszott. Mint utóbb kiderült a király mobiltelefonja szólalt meg. Elég kínos jelenet.

Ha nem akarsz ilyen kellemetlen (vagy még kellemetlenebb) helyzetbe kerülni, akkor érdemes átgondolnod milyen csengőhangot választasz. De még jobb, ha lehalkítod a vagy kikapcsolod a telefonod a fontosabb találkozókon.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

 

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem