Önéletrajz másképp

Egyszer már posztoltam az önéletrajzokról. A kommentekben megfogalmazottak szerint, ez az a műfaj, ahol kreativitásnak nincs helye. Ennek ellenére én még mindig úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell az átlagos megoldásokhoz ragaszkodni. Ezért is örültem, amikor a 37signals álláshirdetést tett közzé. Ennek apropójából - önéletrajzukkal együtt -, bemutatta kiket vett fel egy előző alkalommal. Szóval szuperszkeptikusok figyelem!

Best-Curriculum-Vitae-Format-in-Pakistan.jpg

A 37signalst azóta követtem, mióta Jason Fried - az egyik alapító - Miért nem folyik munka a munkahelyeken? című provokatív beszédét elmondta a TED-en. Az alábbi videó fönőköknek, menedzsereknek "must see" kategória!

Ez a kis kitérő után, lássuk az egykori jelöltek, mivel rukkoltak elő! A kiválasztásnál a szakmai alkalmasságon túl, figyelembe vették/veszik: a motiváltságot, az erőfeszítést, a kreatívítást, valamint az egyediséget. 

Jason Zimards

Craig Davey

Jason Rehmus

Ann Goliak

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem