Viszlát PowerPoint!

Sok minden változik körülöttünk, de az egyik állandó, hogy a prezentáció a legtöbb ember számára a PowerPoint-os slide-ok egymás utánjával egyenlő. Én soha sem szerettem, mindig unalmasnak találtam. Aztán jött a Prezi

prezi.png

Prezi-t készíteni és nézni sokkal szórakoztatóbb, mint PowerPoint-os oldalakat.  Az igazi különbség, hogy nem végtelen bullet pontok tömegén kell átvergődni lineárisan, hanem akár csigavonal mentén is elhelyezkedhetnek az elemek. Csak a fantázia szab határt és a kretivításod. Szerintem igen egyszerű használni és gyorsan meg lehet tanulni. Egy kicsit másképp kell gondolkozni az előadás összeállításakor, de pont ez a jó benne. Egy kiváló eszköz, ami lenyűgözi a közönséged - persze csak akkor, ha tudod mit akarsz mondani -, egész biztosan emlékezni fognak az előadásodra és rád is.

Lehet, hogy nem mindenkinek jön be, de szerintem egy próbát megér.

 

Ja, és ingyen van. Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is a Facebook Personal branding közösségéhez. Klikk ide.

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem