Harry Potter

A legújabb Harry Potter film – Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész - bevételi rekordokat döntött meg az első két napon, Angliában. Bármit is gondolsz a filmről vagy a Harry Potter könyvekről, abban egyet kell értened, hogy a sztori remek.

harry-potter-deathly-1.jpg

A Harry Potter könyvek mindazt tartalmazzák, ami szükséges egy jó elbeszéléshez: jól felépített karakterek, érzelmek, konfliktusok, intrika és feszültség. Egy jó sztori rendkívül magával ragadó, mégis nagyon kevesen mesélnek történeteket. Talán azért, mert azt gondolják, hogy nem olyan jó mesélők, mint J. K. Rowling. Egy jó narratíva megragadja a képzeletünket és nagyobb változást idézhet elő, mint a rideg tények és adatok. Mi az, amit jobban fel tudunk idézni holnap vagy egy félév múlva? A tényeket vagy egy történetet?

Tom Peters a personal branding „atyja” szerint, „A márka egy történet…első a történet, második a márka”

Mi a Te történeted?

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem