Havi megfontolandó

  • Havi megfontolandó (1)Gyakran elhangzik, hogy a személyes márkát 'ki kell találni', pedig sokkal inkább megtalálni kell.
Share it

László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Hőssé az válhat, aki kilép a komfortzónájából

Hőssé az válhat, aki kilép a komfortzónájából

Egy jó történet megragadja a képzeletünket, és úgy meséli el a valóságot, ahogyan arra más eszközökkel soha nem lennénk képesek. Már csak ezért is helye van az énmárkaépítés eszköztárában.

Ajándék, amivel nem hibázhatsz

Ajándék, amivel nem hibázhatsz

Lassan itt a karácsony, ami azt is jelenti, rengeteg időt töltünk azzal, hogy kitaláljuk mi lenne a tökéletes ajándék közeli barátaink és munkatársaink számára. Szeretnél biztosra menni? Akkor fontold meg Adam Grant tanácsát!

Márkázz, mint a Mikulás!

Márkázz, mint a Mikulás!

Akár hiszel benne, akár nem, ha erős személyes márkát építenél, van mit tanulnod a Mikulástól.

Szokások a sikerért

Szokások a sikerért

Benjamin Franklin minden reggel meztelenül káromkodott. Beethoven mindig maga számolta le azt a hatvan kávészemet, amiből reggeli italát készítette, míg Marcel Proust ópiumot és croissant fogyasztott a nap indításaként. Sikeres emberek, mindennapi rituáléi, de mit tanulhatunk ezekből az olykor…

Az ezerarcú John Malkovich

Az ezerarcú John Malkovich

Ha nem is ezer arcát, de néhányat megmutatott John Malkovich, Sandro Miller  projektjében, melyben a fotós szakmája nagyjai előtt tiszteleg.

10 lecke Julia Childtól

10 lecke Julia Childtól

Julia Child milliókat vezetett be a francia konyha világába.  De nemcsak a főzőtudományát emelte mesteri szintre, hanem a karrierépítésben sem volt kispályás. Nézzük mit tanulhatunk tőle!  

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem