László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Szakíts a megszokottal!

Szakíts a megszokottal!

Ki ne szeretné, ha a honlapján ragadnának a látogatók? Most hoztam is néhány remek példát, ahol ezt igen ötletesen megoldották. 

A sütifüggő cukrászlány

A sütifüggő cukrászlány

Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert a végén még valóra válik. A bölcsesség igazságát Christina Tosi maga is megtapasztalta. Cukrász lett, de a valóság nem volt álomszerű. Egy darabig. Ismerkedj meg Tossi sikersztorijával!

Tudod, mihez adod a neved?

Tudod, mihez adod a neved?

Megítélésünkben szerepet játszik, hogy kinek a társaságában mutatkozunk. Ezzel többé-kevésbé mindenki tisztában van. Azonban már kevésbé köztudott, hogy a személyünkről kialakuló képben más, apróságnak tűnő dolgok is jelentős szerepet játszhatnak. Három dolog amivel lehet, hogy eddig nem is…

A történet értéke

A történet értéke

A történeteknek fontos szerepe és helye van az üzleti kommunikációban éppúgy, mint az énmárkaépítésben. De vajon beárazhatóak a történetek?

Le a rózsaszín szemüveggel!

Le a rózsaszín szemüveggel!

Építs az erősségeidre! Egyszerű tanács, azonban az alkalmazása már komplikáltabb. Mivel ehhez nem csak az önismeretedre lesz szükséged.

Hogyan írj hatékonyabb e-mailt?

Hogyan írj hatékonyabb e-mailt?

Kérni kell és megadatik, de egyáltalán nem mindegy hogyan kérünk. Pláne akkor nem, ha ismeretlenül vagy félig ismeretlenül tesszük ezt e-mailben. Néhány szempont, hogy megnöveld a pozitív válasz valószínűségét!

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem