László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
A labda varázslója

A labda varázslója

Az NBA történetének legsikeresebb kosarasa, sokak szerint minden idők legjobb játékosa. A napokban 55. születésnapját ünneplő kosaras legendától, Michael Jordantől sokat tanulhatunk sikerről és kudarcról is.

7 hiba, amit jobb elkerülni bemutatkozáskor

7 hiba, amit jobb elkerülni bemutatkozáskor

Egy jó bemutatkozás tömör, informatív, érthető és megjegyezhető. Ezt elméletben sokan tudják, de a megvalósítás gyakran elmarad. Összegyűjtöttem a legtipikusabb hibákat, hiszen ahogy mondani szokták: az okos ember más kárán tanul.

Az ezertáskás nő

Az ezertáskás nő

1000 darab egyedi táska, 1 márkanévváltoztatás, 5 kontinens. Ez az Aranka Bandula – Bags with Love márka mérlege. De a számoknál mindig izgalmasabbak a történetek. Nézzünk, hát a számok mögé!

A hatvanplusszos címlapasszony

A hatvanplusszos címlapasszony

Elon Muskról, a különc vállalkozóról rengeteg szó esik. Azonban van itt egy másik Musk, akiről már kevesebbet hallani pedig ő is megérdemelné. Ő nem más, mint a 69 éves Maye Musk, aki elképesztő karriert épített fel és mellesleg Elon Musk édesanyja.

3 dolog, ami valóban nélkülözhetetlen az énmárkád építéséhez

3 dolog, ami valóban nélkülözhetetlen az énmárkád építéséhez

Mi az, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy erős énmárkát építsek? Erre a kérdésre sokan azonnal rávágják, hogy egy jó honlap, aktív jelenlét a közösségi oldalakon és persze egy névjegykártya sem árt. Ez nem rossz válasz, de ezek nélkül is lehet erős énmárkát építeni. Nézzük, mi az a három dolog,…

Kapcsolatépítés fájdalommentesen

Kapcsolatépítés fájdalommentesen

Kapcsolatépítés. Sokan vannak, akiknek már a szó elhangzása is fájdalmas. Pedig nem kellene ennek így lennie. Négy apróság, hogy a kapcsolatépítés ne legyen fájdalmas.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem