László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Látható kapcsolatok

Látható kapcsolatok

Énmárkánk sokféle elemből tevődik össze, például idetartozik a kapcsolati hálónk mások által érzékelhető része is. A látható kapcsolataink ugyanis éppúgy utalhatnak társadalmi helyzetünkre, szerepünkre és értékrendünkre, mint a megjelenésünk. Éppen ezért erre is érdemes némi figyelmet fordítani. 

Legyen jó képed hozzá!

Legyen jó képed hozzá!

“Egy kép többet mond ezer szónál” száll generációkról generációkra a mondás. E bölcsesség viszont azt nem tanítja meg, hogyan válasszuk ki azt a képet, ami minket ábrázol.

Hallgatni is tudni kell!

Hallgatni is tudni kell!

A tudás köre a beszéd, míg a bölcsesség privilégiuma a hallgatás, ahogy mondani szokták. De vajon honnan tudhatod, hogy valóban jó hallgatóság vagy?

Gyakorold a nemet mondást!

Gyakorold a nemet mondást!

A nemet mondás képességét gyakran alábecsülik, pedig ez igen fontos, ha erős énmárkát építenél. Nézzük, mikor és hogyan érdemes nemet mondani!

A szoborrá vált lány esete

A szoborrá vált lány esete

Jade Delaney lehetőséget akart szerezni, hogy megmutathassa szakmai képességeit. Ezért szoborrá változott.  A meglepő akcióval nem lőtt mellé, megszerezte álmai lehetőségét. Lássuk mit tanulhatunk Delaney performanszából!

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem