László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
A kapcsolatépítés nüanszai

A kapcsolatépítés nüanszai

Egy igazán jól működő kapcsolati háló apránként, apró gesztusok révén nő napról-napra. Ilyen apró és kissé alulbecsült mozzanat, amikor két embert összekötünk, bemutatunk egymásnak az ismeretségi körünkből. De hogyan csináljuk ezt jól?

Mémek a konyhában

Mémek a konyhában

Végy egy internetes mémet, három amatőr konyhatündért, adj hozzá egy mestercukrászt, egy profi szakembert, fűszerezd meg egy komikussal és egy szabad szemmel is jól látható készpénz nyereménnyel. Ez a receptje a 'Nailed it!' főző-, pontosabban sütő-shownak.

3+1 kérdés, ha saját könyvet szeretnél

3+1 kérdés, ha saját könyvet szeretnél

Egy saját könyv erősítheti az énmárkádat és növelheti a hitelességed. Itt van azonban néhány kérdés, amit érdemes megválaszolnod mielőtt billentyűzetet ragadnál.

7 tipp a tavaszi rendrakáshoz

7 tipp a tavaszi rendrakáshoz

Az énmárkaépítés kicsit olyan, mint egy kert. Mindig akad egy kis tennivaló és persze néhány olyan feladat is, melyet rutinszerűen el kell végezn időről-időre. Nézzük, mik ezek!

Lány saját állatkerttel

Lány saját állatkerttel

Szeresd amit csinálsz és egy percet sem kell dolgoznod, tartja a mondás. De a bölcsesség azt elfedi, hogy az odáig vezető út rögös és áldozatvállalás nélkül nem fog menni.

Nézd magad jobb előadóvá!

Nézd magad jobb előadóvá!

Ki ne szeretné, ha a következő előadása jobb lenne, mint az előző? Négy rövid videó, négy előadói stílus és persze négy remek előadó, akiktől van mit ellesni. Garantáltan jobb lesz  a következő előadásod, ha megfogadod tanácsaikat.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem