László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Ikonikus tanácsok

Ikonikus tanácsok

Soha ne találkozz az ikonjaiddal, vallják egyesek és lehet, hogy igazuk is van. De azt ők sem tagadják, hogy tanulni tőlük ezért még lehet tőlük, hiszen valamiért mégiscsak ikonná váltak. Nézzük, hát mit tanácsolnak a nagyok!

Az énmárkázás legtipikusabb hibái

Az énmárkázás legtipikusabb hibái

Fontolgatod, hogy tudatosan építsd az énmárkád? Még csak most kezdtél hozzá vagy már régóta építed? Akárhogy is van, az alábbi tíz hibát ne kövesd el!

5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

„Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll” – vallja Oprah Winfrey. Az esetében ezek nemcsak üres szavak, hiszen élettörténete is igazolja.

Emlékezetes névjegyek

Emlékezetes névjegyek

A névjegykártya egy apró, de igen emlékezetes üzleti kiegészítő lehet. Most mutatok néhány olyat, amire nem a kacifántos harsányság a jellemző, mégis megragadja a figyelmet.

A nő, aki követte az álmát

A nő, aki követte az álmát

Ahogy minden út egyetlen lépéssel kezdődik, úgy egy életre szóló szenvedély a rácsodálkozás pillanatával. Danielle Feinberg esetében sem volt ez másképp. Persze akkor még nem tudta hogyan és milyen formában fogja megvalósítani.

Nézd sikeresre magad!

Nézd sikeresre magad!

Mindenki szeretné, ha a következő éve jobb lenne, mint az előző. Van, aki a fogadkozásban látja az ehhez vezető utat és van, akit még ennek gondolatától is kiráz a hideg. Bármelyik típusba is tartozol, van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartanod. Öt szempont, öt előadás a sikeresebb új…

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem