Havi megfontolandó

  • Havi megfontolandó (1)Gyakran elhangzik, hogy a személyes márkát 'ki kell találni', pedig sokkal inkább megtalálni kell.
Share it

László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Lépések és kérdések

Lépések és kérdések

Elkészült a honlapod, megírtad a Linkedin profilod vagy éppen erre készülsz? Négy lépés, amit ajánlott időről-időre megismételned.

A legviccesebb szőke

A legviccesebb szőke

Ellen DeGeneres rendkívül népszerű és elismert Amerikában. Ez utóbbit mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy kiérdemelte a Szabadság Érdemrendet  - a civilek számára adományozható legmagasabb kitüntetést -  is. De ez nem volt mindig így. 

Pillecukorral a sikerért

Pillecukorral a sikerért

Bár a siker mindenkire érvényes képletét még nem sikerült felfedezni, abban ma már mindenki egyetért, hogy az érzelmi intelligencia része az egyenletnek. De vajon mi az érzelmi intelligencia? Hogyan lehet fejleszteni? És mi köze a pillecukorhoz? 

A nemet mondás tudománya

A nemet mondás tudománya

“Bocsánat, de nem. Sajnálom, hogy nemet kell mondanom. “ – hányszor ejtetted ki ezeket a mondatokat, azt gondolva, hogy ezzel mindenki helyzetét megkönnyíted? Pedig ez egyáltalán nem biztos. 

A józan ész kiterjesztése

A józan ész kiterjesztése

Szignifikancia, korreláció, várható érték. Ha ezektől a kifejezésektől kiráz a hideg, akkor mindenképp el kell olvasnod Jordan Ellenberg könyvét és garantáltan megváltozik a véleményed.  

Szuper honlapok

Szuper honlapok

Személyes honlap készítésén gondolkozol? Átalakítanád a meglévőt? Mutatok néhány remek példát, amit mindenképp érdemes szemügyre venni. 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem