Havi megfontolandó

  • Havi megfontolandó (1)Gyakran elhangzik, hogy a személyes márkát 'ki kell találni', pedig sokkal inkább megtalálni kell.
Share it

László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Levelezz úgy, mint egy tudós!

Levelezz úgy, mint egy tudós!

Ahogy mondani szokták az ördög a részletekben rejlik. Nincs ez másképp az énmárkaépítés esetében sem. Hiszen nem egyszer pont az egyéni apróságok, saját szabályok azok, amik megragadnak a fejekben és növelik a hitelességed.

Ne próbálj meg lehiggadni!

Ne próbálj meg lehiggadni!

Nyugodj meg, próbálj meg ellazulni! – tanácsolják a feszültséggel járó helyzetek, például a lámpaláz orvoslására. Kézenfekvő tanács, de van ennél jobb megoldás.

Egy tucat klassz névjegy

Egy tucat klassz névjegy

Újrahasznosított alapanyagok és környezetbarát megoldások. Egy tucat kreatív és inspiratív névjegykártya. 

Radikális hallgatás

Radikális hallgatás

A kapcsolatépítés egyik legalábecsültebb eszköze a tényleges figyelem, amikor nemcsak halljuk, hanem  meg is hallgatjuk a másik felet. A kérdés az, hogyan érhetjük ezt el?

Szövegelj jobban!

Szövegelj jobban!

Blogposzt. Honlapszöveg. Előadás. Prezentáció. És millió egymásnak ellentmondó tanács, ezért már azt sem tudod hogyan kezdj hozzá. Azonban van három kérdés, ami leegyszerűsíti a helyzetet. 

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Céges márka vagy személyes márka? - gyakran elhangzó kérdés.  Az előnyöket és hátrányokat hosszan lehetne sorolni mind a két döntés mellett. De inkább váltsunk nézőpontot, tegyük fel másképp a kérdést!   

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu