Havi megfontolandó

  • Havi megfontolandó (1)Gyakran elhangzik, hogy a személyes márkát 'ki kell találni', pedig sokkal inkább megtalálni kell.
Share it

László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Hogyan küzdj a másolók ellen?

Hogyan küzdj a másolók ellen?

Több mint bosszantó, amikor lemásolják az ötleteidet, a szövegeidet vagy éppen a termékedet. De ezt a helyzetet akár az előnyödre is fordíthatod, mint ahogy azt az Ikea is tette. 

Gondolkozz úgy, mint egy designer!

Gondolkozz úgy, mint egy designer!

Pályát módosítanál, elakadtál a szakmai életedben vagy éppen elbizonytalanodtál a szakmai céljaidban? Gondolkozz úgy, mint John Ive az iPhone tervezésekor, használd a design thinking megközelítést!

Nemet mondani is tudni kell!

Nemet mondani is tudni kell!

Nemet mondani nem mindig könnyű és sokan nem is szeretik ezt tenni. De ha komolyan építed az énmárkád, akkor érdemes szokásoddá tenned.

Digitális húsvéti tojások

Digitális húsvéti tojások

A húsvéti tojás - és persze a tojáskeresésnek - nagy hagyománya van. De nem csak húsvétkor lehet tojásokat keresni és nem csak a kertben. Sőt, a húsvéti tojások kifejezetten jót tehetnek a márkádnak. Egész évben.

Önéletrajzok extrával

Önéletrajzok extrával

Öt különleges önéletrajz, melyek nemcsak a tulajdonosaik szakmai képességeit, hanem markáns személyes tulajdonságait  is igyekszik megmutatni.

Kérni tudni kell!

Kérni tudni kell!

"Aki egyszer már tett nekünk valamilyen szívességet, nagyobb hajlandósággal teszi meg a következőt, mint az, akit mi magunk köteleztünk le." – Benjamin Franklin tételét sokan magukévá tették. Azonban, ez könnyen a visszájára is fordulhat, ha nem megfelelően alkalmazzuk.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem