Havi megfontolandó

  • Havi megfontolandó (2)Ha mi nem írjuk meg a történetünket, megteszik helyettünk mások - éppen ezért az énmárkaépítés nem döntés kérdése.
Share it

László Móni

Personal Branding Tanácsadó
Mit, hogyan, miért? Ötletek, tanácsok és inspiráció személyes márkaépítéshez.
Tudj meg többet

Consulting

Személyre szabott personal branding tanácsadás.
Azt mondják, karizmatikus vezetőnek, networkernek, hiteles kommunikátornak születni kell. De mi van, ha nem annak születünk? Hogyan érhetjük el, hogy figyeljenek ránk? Hogy hitelesnek tartsanak?
Tudj meg többet
Zeibig Márton
"Olyan időkben dolgoztunk együtt, amikor egyszerre volt szükség inspirációra, higgadtságra, külső és belső nézőpont gyakori váltására. Sok segítséget kaptam ahhoz, hogy megtaláljam a válaszokat magamban. A konzisztens válaszok onnan jönnek."

Kitzinger Dávid

Zeibig Márton
"Élveztem a folyamatot is, mert Móni kiméletlenül, tiszta logikája elképesztően kiegészítette a mindig csapongó gondolataimat, mederben tartva az irányokat, arisztokrata eleganciával terelve a cél felé. Menet közben sikerült pár előttem heverő kincset összeszedni/megérteni, amiket csak az általa adott szemüveggel vehettem észre. Azóta is megpróbálom felvenni ezt a szemüveget és LÁTNI dolgokat. (és sosem fogok már blogbejegyzést sem úgy írni mint előtte)"

Dr. Prezi – Németh Zoltán

Zeibig Márton
"Több mint 20 éve vagyok egyéni vállalkozó, ez idő alatt volt részem sikerekben és persze kudarcokban is. A legnehezebb a szakmai kapcsolati hálóm építése volt. Ebben segített Móni, személyre szabott módszerekkel és testhez álló stratégiával. Mostanra már egy jól kiépített kapcsolatrendszerre támaszkodom - a munka kemény volt, de soha nem is ígérte, hogy könnyű lesz."

Wurmb Andrea

Zeibig Márton
"It is rare to meet people like Moni who know their work and how exactly how it needs to be done. I highly recommend her as a Personal branding strategist. Clarity, precision and simplicity are some of her strengths. By living these qualities her self, she gently awakens them in her clients also. I have immensely benefited form her insight and I do not see why anyone would like to postpone their success and growth. Thank you Moni."

Indu Arora

Zeibig Márton
"Mielőtt Mónival találkoztam, rengeteg elképzelés volt a fejemben arról, hogy mit szeretnék a jövőben megvalósítani, és mivel szeretnék foglalkozni. A 3 alkalmas személyre szóló tanácsadás után viszont már azt is tudtam, hogy hogyan érhetem el céljaimat: kicsit olyan érzés volt, mint amikor Dorothy megtalálta sárga utat. A sok részletből, kirakós darabból Móni segített összerakni a teljes képet, és rávezetett arra az útra, amelyen végig kell menjek, hogy álmaim valóra váljanak. Ez rengeteg önbizalmat is adott, amiért külön hálás vagyok."

Csorba Anita

Nincs megjeleníthető poszt
Tanuljunk Brahmstól!

Tanuljunk Brahmstól!

Johannes Brahms kedvenc bécsi kávézójában üldögélt, amikor egy barátja megszólította. A barát arról érdeklődőtt, hogy mivel töltötte a napját. “A szimfóniámon dolgoztam – hangzott a válasz – Reggel hozzáadtam egy nyolcad hangot, aztán délután kitöröltem.”

Kettős látás

Kettős látás

"És a végén mindenki összáll egy képpé." - énekelte Lovasi András, a Kispál és a Borz örökbecsű slágerében. Andrew H. Walker fotós pedig valóra váltotta a gondolatot egy portré sorozat formájában.

Mesélj jobban!

Mesélj jobban!

Egy jó történet mindent visz. De mi kell ahhoz, hogy jó történeteket, jól meséljünk el? 5 tipp ahhoz, hogy megtaláld a történeteidet és jobban meséld el őket.

Profi névjegyek

Profi névjegyek

Egy jó névjegykártyának igazából csak néhány szempontnak kell megfelelnie: legyen jól olvasható, a papír jó minőségű, informatív és lehetőleg egyedi. Nézzük, hogy oldják meg ezt a feladatot a profik, amikor saját névjegykártyájukról van szó. 

Best of 2016

Best of 2016

Közeledik az év vége, lassan 16-ról, 17-re pördül az évet jelző szám a naptárban. Engem is elkapott az összegzősdi és átböngésztem az idén született blogbejegyzéseket. Most mutatom a tíz legnépszerűbbet.

Hogyan legyél szerencsésebb?

Hogyan legyél szerencsésebb?

Lencse. Lópatkó. Szerencsehozó malac. Állítólag ezek is beválnak. De mondok másik hármat, amivel ennél biztosabbra mehetsz.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu