Hogyan álljunk ki magunkért?

Állj ki magadért! Mondani könnyű, de megvalósítani kockázatos. Adam Galinsky a Columbia Business Schools, Managment tanszékének vezetője egy jól alkalmazható eszközkészletet kínál a megvalósításhoz.

tumblr_m49xlh7swe1qlwqfeo5_500.gif

Előfordult már az, hogy igent mondtál, de minden porcikád nemért kiáltott? Igazából elmondtad volna a véleményed, de helyette inkább mélyen hallgattál? Vagy éppen túl erőteljesen képviselted az álláspontodat és ezért elvesztettél egy lehetőséget? Mindannyian voltunk már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetekben. 

Nehéz kiállni magunkért. Még azokban a helyzetekben is, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy fontos lenne. Adam Galinsky szociálpszichológus előadásából megtudhatjuk, hogyan lehetünk magabiztosabbak, hogyan kezelhetünk kényes helyzeteket és hogyan birtokolhatunk több hatalmat. Galinsky saját és mások kutatásai alapján hét egyszerű eszközt kínál arra, hogy tágítsd a mozgástered és ezáltal hatékonyabban képviseld magad.

Kiállni magunkért nehéz. De megkönnyíti a helyzetet, ha megfontolod Adam Galinsky tanácsait.

Kép: innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása