Személyes lapokat karácsonyra!

A karácsonyi ajándék rengeteg fejtörést okoz, pedig olykor elég lenne egy személyes gesztus. Mint amilyen például egy kézzel írt képeslap, a szabványos online jókívánságok helyett. 

karacsony_es_enmarka.png

Ráadásul egy kézzel írt képeslappal garantáltan kitűnsz és maradandó élményt okozol a címzettnek. Hiszen kellemes meglepetés a rossz papírra nyomtatott reklámújságok között, mellett, helyett egy kézzel címzett borítékot vagy szép képeslapot felfedezni a postaládában.

A hatást pedig még tovább fokozhatod, ha  a képeslap is egyedi.  Ha nincs kéznél éppen egy grafikus vagy éppen nem ér rá, akkor sem kell kétségbe esned, hiszen ma már rengeteg olyan alkalmazást találsz a weben, amivel pillanatok alatt elkészítheted a saját üdvözlőlapodat. Ilyen például a Canva, ahol egyébként karácsonyi üdvözlőlap sablonokat is találsz, amiket aztán kedvedre alakíthatsz.

Egy dologra azonban érdemes figyelni, a logózott ajándék inkább promóció, mint sem figyelmesség. Így jobb, ha az üdvözlőlapod látványvilágából kihagyod a vállalkozásod emblémáját. Hidd el e nélkül is emlékezetes és hatásos lesz a karácsonyi üdvözleted. 

UPDATE: Ajándék Katitól, aki egy kedves olvasóm és  mint kiderült szuper grafikus, elolvasta a posztot és gyorsan készített egy karácsonyi lapot, amit bárki szabadon letölthet. Milyen kedves gesztus! Köszönöm! Az üdvözlőlapot innen töltheted le.

kc3a9peslap_mockup.png

Képek: innen, innen, innen,  innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása