Inspiráló irodák

Ülsz az irodában és azt érzed, hogy valami nincs rendben? Nem tudod, hogy mi? Lehet, hogy nem elég inspiráló a környezet? Ez is könnyen megeshet. 

ahhhh.jpg

A megjelenésünk, a beszédmódunk éppúgy hozzátartoznak a személyes márkánkhoz, mint a  szakmai teljesítményünk. De azok a tárgyak, melyekkel körül vesszük magunkat vagy éppen a helyiség ahol dolgozunk is tovább árnyalhatják a rólunk kialakult képet. Azonban ez nem egyirányú folyamat, hiszen nemcsak a személyiségünk lenyomatát őrzik a minket körülvevő terek, hanem a környezet is hatással van ránk. Inspirálhatnak, kreatívabbá, hatékonyabbá tehetnek vagy éppen az ellenkező hatást válthatják ki.   

Persze, nem mindenkiből vált ki ugyanolyan hatást, ugyanaz a környezet. Ráadásul, az is előfordul, hogy csak egy hosszabb folyamat eredményeképp ismerjük fel, milyen körülmények között, milyen környezetben tudjuk kihozni a maximumot magunkból. De vajon hogyan képzelik el a profik az inspiráló munkahelyet? Nézzünk be most öt helyre, ahol a fókuszban a kreatív légkör megteremtése volt és profik tervezték meg az ehhez passzoló környezetet. 

Facebook - New York 

Linkedin - New York

Uber - San Francisco

Kickstarter - New York

Spotify - New York

Képek: inneninnen, innen, innen, innen, innen.

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása