Ikonikus történetek [e-book]

Tíz nagy név. Tíz erős énmárka. Tíz történet. Egyetlen e-bookba összegyűjtve. 2016. június 15-ig egyetlen megosztásért a tiéd lehet!

screen_shot_2016-05-24_at_09_03_32.png

A jó történetek inspirálnak és motiválnak. A pozitív személyes minták, példaképek, ha úgy tetszik ikonok fontosak. Nem azért, hogy lemásoljuk a siker-receptjüket - hiszen általánosan, mindenkire érvényes megoldások nincsenek - hanem azért, hogy tanuljunk tőlük. Most összeválogattuk tíz figyelemre méltó ember történetét egy e-bookba. Ez esetben indokolt a többes szám, hiszen a blog.hu csapata nélkül nem ment volna. Ezért itt is szeretném megköszönni a támogatásukat. Különösen Grafl Jánosnak, a fantasztikus designért, Bognár Lászlónak a programozásért és Sára Lacinak pedig azt, hogy habozás nélkül a könyv ötlete mellé állt. 

A tíz történet szereplőjében első ránézésre talán nincs semmi közös. Más a társadalmi hátterük, eltérő a motivációjuk és a sikerhez vezető utak sem azonosak. Van aki, eminensként a legjobb iskolából indult és olyan is, akit már a középiskolából kicsaptak. Olyan, aki hagyományos, megszokottabb keretek között érvényesült és olyan is, aki ezeket kikezdve haladt a karrierjében. Akkor mégis, hogy kerülhetnek egymás mellé? 

screen_shot_2016-05-24_at_09_06_52.png

Mindannyian kockáztattak. Döntöttek, felelősséget vállaltak saját döntéseikért és megvalósították azokat. Még akkor is, ha ez másoknak nem tetszett. Volt, hogy hibáztak. De tanultak hibáikból, mint ahogy a kudarcokból és a visszautasításokból is. Kitartottak, újra és újra megpróbálták. Megtalálták azt, amit szeretnek csinálni, amiben igazán jók tudnak lenni és megkeresték a személyisükhöz leginkább passzoló megoldásokat. És nem utolsó sorban felvállalták magukat. Ez a közös bennük és ez a személyes márkájuk alapja is.

Az e-bookot, június 15-ig innen töltheted le.

 

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása