Különleges névjegykártyák

Vannak, akik elvetik a kreatív megoldásokat és ragaszkodnak a már jól bevált, konzervatív megközelítéshez. Most mutatok néhány olyan névjegyet, melyek talán a kétkedőket is meggyőzik. 

business_cards_various.jpg

Biztos vagyok abban, hogy te is voltál már abban a helyzetben, hogy nem értetted meg sem a másik fél nevét, sem a foglalkozását bemutatkozáskor. Ezért a megfelelő kommunikáció alapinformációi hiányoztak. Ebben a helyzetben, némi toporgás után, kínos barkobázás kezdődik, hogy valahogy mégiscsak kiderüljenek az alapinformációk. Ez az a szituáció, amikor a mentőövet egy névjegykártya jelentheti. Egész pontosan  egy olyan névjegykártya, amire egy gyors pillantással feldolgozhatjuk a tulajdonos nevét és foglalkozását. Az alábbi kártyák pontosan az ilyen helyzetekhez (is) passzolnak. Maradandó élményt okoznak egyetlen szempillantás alatt. 

kreativ_nevjegy.jpg

kreativ_nevjegy_4.png

nevjegy_kreativ_1.jpg

nevjegy_kreativ_7.jpg

nevjegy_kreativ_8.pngnevjegy21.jpg

screen_shot_2016-05-12_at_10_51_31.png

kreativ_nevjegy_9.jpgnevjegy14.jpg

nevjegy_kreativ_9.jpg

screen_shot_2016-05-12_at_10_52_03.pngnevjegy_kreativ_5.jpg

nevjegykartya_kreativ_1.jpg

nevjegykartya_kreativ_2.jpgscreen_shot_2016-05-12_at_10_57_23.png

nevjegy_kreativ_6.png

kreativ_nevjegy_6.jpg

Mutass többet
Énmárka, személyes márka, personal brand. Ezek a kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. De mit jelent ez a fogalom? Milyen szerepe van a karrierünkben? Milyen eredményeket és sikereket hozhat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Egyáltalán, hogyan fogjunk hozzá?
Megrendelem
süti beállítások módosítása